Praktikplatser med inriktning processteknik

Rördesign kan erbjuda praktikplats för dig som studerar på någon form av högskola. Vi vänder oss främst till dig som studerar med inriktning maskinteknik eller processteknik. Stöd, inspiration och uppmuntran får du av utsedd handledare men även av andra medarbetare på Rördesign. Några moment som ingår i en praktikperiod:

  • En introduktion om vad vi på Rördesign jobbar med – genomförs av din handledare
  • En kort utbildning om våra arbetsprocesser och våra arbetsverktyg
  • Prova på att utföra uppgifter i några av våra arbetsverktyg. Kan vara att skapa utrustning, komponenter, rörstöd och rör i något av våra 3D-verktyg (Autodesk Inventor, Autodesk Plant 3D, Aveva PDMS)
  • Prova på att utföra uppgifter i vårt standardarbete (RD Standard)
  • Vara delaktig i ett specifikt kunduppdrag