Vi söker juniora rörkonstruktörer

Vi söker dig som vill vara en del av Rördesigns fortsatta utveckling och expansion. Våra kunder finns inom sektorerna kemi-, petrokemi- och raffinaderiindustrin samt inom den kraft- och energiproducerande industrin. Vi har också uppdrag inom branscher som miljö- och återvinningsteknik samt naturgasapplikationer.

Rördesigns ingenjörer utgår från kontoren i Göteborg och Stenungsund eller stationeras hos någon av våra uppdragsgivare.

Vem är du?
Du gillar teknik och utmanande projekt. Du är en lagspelare och jobbar gärna i grupp för att hitta den bästa lösningen. Du är utbildad ingenjör inom maskin-/energiteknik. Du kan vara högskoleingenjör, civilingenjör eller YH-utbildad rörkonstruktör. Du får gärna ha några års erfarenhet inom branschen, men du kan också vara nyutexaminerad.

Vi söker dig som:

  • är nyfiken och intresserad av teknik
  • är kreativ och inte rädd för utmaningar i ditt yrkesliv
  • är arbetsam och noggrann
  • är socialt kompetent, kommunikativ och kan arbeta både självständigt och i grupp
  • har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift

Att arbeta på Rördesign
Du kommer att arbeta tillsammans med ca 25 andra ingenjörer med arbetsuppgifter som layoutarbete, rörkonstruktion och detaljkonstruktion av mekanisk utrustning. Arbetsuppgifterna medför ibland resor i tjänsten.

Hos oss arbetar du med detaljprojektering av nya processanläggningar, ombyggnader och/eller modifieringar i befintliga processanläggningar. Till din hjälp har du moderna ingenjörsverktyg såsom Autodesk AutoCad, Autodesk Inventor, Autodesk Plant 3D, Aveva PDMS, Intergraph SmartPlant Isometrics, Intergraph VVD och SST CAE-Pipe.

Fler utvecklingsmöjligheter inom IEW Group
Rördesign samarbetar med Pidab i det gemensamt ägda bolaget IEW Group. Bildandet av IEW Group är ett resultat av våra uppdragsgivares önskemål om att placera uppdrag hos en samarbetspartner som har kompetens inom många ingenjörsdiscipliner och som kan ta helhetsansvar.
Detta ger dig möjligheten att kunna delta i multidisciplinära uppdrag och leverans av komplett anläggning.

Kontakt och ansökan
Rördesign erbjuder tillsvidareanställning i ett företag som växer och utvecklas. Tycker du att det låter intressant, tveka inte att kontakta vår vd Sture Börjesson på: sture.borjesson@rordesign.se

Ansökan skickar du till info@rordesign.se
Märk din intresseanmälan med ”Junior rörkonstruktör”.

Ladda ner annons som pdf